Case De Walvis

De Walvis

Amsterdam Westelijke Eilanden
 
 
Eenmaal gespot = nooit vergeten

Eenmaal gespot = nooit vergeten

Het kantoorgebouw aan de Grote Bickersstraat 74 – 78 ligt in het centrum van Amsterdam, nabij het Centraal Station. De ontstaansgeschiedenis van het pand uit 1964 maakt een belangrijk onderdeel uit van de bouwhistorie op Bickerseiland.

KAAN Architecten heeft een ontwerp gemaakt voor renovatie, waarbij de kwaliteiten van het oorspronkelijke gebouw worden gerespecteerd, gebruikmakend van de nieuwste technieken en voldoend aan de huidige eisen. Ook het omliggend terrein wordt opnieuw ingericht en krijgt een groen karakter. De renovatie staat gepland van begin 2019 tot begin 2020.

Eenmaal gespot = nooit vergeten
“Eén blik op De Walvis en je weet dat je naar iets opmerkelijks kijkt. Krachtig, opvallend en vrijgevochten, een ervaring om naar te kijken en er deel van uit te maken. Met een totaal van 9900 m2 kantoorruimte.”
Sociaal en levenslustig

Sociaal en levenslustig

De werf die de thuisbasis is van De Walvis bevindt zich op het Bickerseiland, een van de levendige westelijke eilanden van Amsterdam. Een gebied waar wonen, werken en ontspannen zich vermengen. De buurt is levendig: cafés, restaurants, galerijen, winkels, sportfaciliteiten en uitgaansgelegenheden bevinden zich om de hoek. Alles binnen handbereik, zodat u uw eigen plaats kunt creëren en nieuwe contacten kunt leggen.

“Het speciale herontwerp zorgt
ervoor dat De Walvis zich onderscheidt
van de rest. Van alle kanten is de sterke
eigen identiteit van deze toplocatie
en zijn huurders duidelijk zichtbaar.”

De Walvis

Meer dan 3.000 bedrijven, 835.000 inwoners met meer dan 180 verschillende nationaliteiten en ongeveer 17 miljoen bezoekers per jaar kiezen voor Amsterdam. De multiculturele hoofdstad is het centrum voor handel en cultuur, gecombineerd met een perfecte balans tussen werk en privéleven. Vooruitkijkend naar de toekomst kan de stad Amsterdam een thuis creëren voor iedereen.

“Durf verder te gaan
dan de norm. Durf je eigen
keuzes te maken.”
  • Kantoren
  • Westelijke Eilanden Amsterdam
  • 9.900 m²
  • 66 parkeerplaatsen