Case herontwikkeling  Weenapoint

First Class Offices

Weena, Rotterdam
 
 
The best impression is the first impression

The best impression is the first impression

Maarsen Groep heeft in 2008 de Weenapoint-locatie in Rotterdam verworven. Het complex met hoofdzakelijk kantoorruimte, omvatte vier afzonderlijke kantoorgebouwen, een parkeergarage en een binnentuin. Vanaf het begin heeft Maarsen Groep een plan ontwikkeld om de bestaande bebouwing gefaseerd te herontwikkelen.

The best impression is the first impression
“Veel aandacht is er voor het hergebruik van bouwdelen. En voor het behoud van monumentale onderdelen, zoals het kunstwerk van Henry Moore en het naastgelegen Koepelgebouw.”
Centraal en bereikbaar

Centraal en bereikbaar

De locatie van Weenapoint is bijzonder: tegenover Rotterdam Centraal, in het hart van Rotterdam Central District. Weenapoint is hierdoor uitstekend bereikbaar. Werken in een dynamische omgeving, met het stadscentrum aan uw voeten en Europa binnen bereik.

“Onderdeel van FIRST is de ruim
120 meter hoge FIRST TOWER.
Een gebouw met een zeer hoog
kwaliteitsniveau en uitstekende
faciliteiten, zoals een restaurant
en een centrale entree met
bewaking en receptie.”

Herontwikkeling Weenapoint

Weenapoint ligt in het hart van Rotterdam Central District. Sinds 2009 is Maarsen Groep verantwoordelijk voor de herontwikkeling van deze strategische locatie in de binnenstad van Rotterdam, tot een levendige mix van wonen, werken en verblijven. Na realisatie van FIRST Rotterdam, de herontwikkeling van Premier Suites & Offices en de renovatie van Square, zal vanaf 2020 “The Modernist” aan het Kruisplein verrijzen: een combinatie van kantoren en appartementen op een plint met horeca en hoogwaardige winkels.

“We bekijken vastgoed altijd vanuit de lange termijn. Of we het nu zelf houden of niet.”
  • Kantoren
  • Weena, Rotterdam
  • 33.400 m²
  • 750 parkeerplaatsen