Nieuws

Maarsen Groep breidt team uit!
Amsterdam
26 april 2022

In verband met de groeiende projecten-portefeuille heeft Maarsen Groep haar ontwikkelteam uitgebreid met ir. Sven Overdiep. Overdiep is in 2015 afgestudeerd aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft met een master in Architectuur en heeft sindsdien ervaring opgedaan als Design & Construction manager bij verschillende hotelformules. Hij zal zich binnen Maarsen Groep voornamelijk bezig gaan houden met de ontwikkeling en bouw van The Modernist, het door MVRDV ontworpen mixed-use complex met 369 appartementen en 14.000 m2 commerciële functies in het centrum van Rotterdam.

Tegelijkertijd is Marijn Wamelink gestart als team-assistent voor de afdeling Ontwikkeling. Wamelink heeft na haar studie International Media & Entertainment management ruime ervaring opgedaan als managementassistent bij verschillende grote zakelijke dienstverleners.

Tenslotte is Daniel Goudeket in dienst getreden als hoofd Finance & Risk. Goudeket heeft zijn opleidingen gevolgd aan de VU en de Erasmus Universiteit en heeft zijn sporen verdiend als financial bij PWC, Bijenkorf, Heineken en Friesland Campina. Dankzij zijn meest recente baan als finance manager bij European Residential Management (ERESM) is hij een welkome aanwinst om het financial management van de projecten en eigen portefeuilles van Maarsen Groep verder te optimaliseren.

Met de komst van Overdiep, Wamelink en Goudeket is het team van Maarsen Groep weer klaar voor de toekomst!

 

 

 

Naar alle nieuwsberichten >>