Maarsen Groep zoekt Property Manager met technische achtergrond

9 september 2021
Maarsen Groep zoekt Property Manager met technische achtergrond

De functie
In de rol van Property Manager verzorg je samen met de collega’s van het team Asset Management de exploitatie en het beheer van onze woning- en kantorenportefeuille. We werken met een klein team dus je krijgt veel verantwoordelijkheid binnen jouw werkzaamheden die erop zijn gericht om de MJOB voor onze panden goed te laten uitvoeren, renovaties en verbouwingen te begeleiden, technische onderhoudspartijen aan te sturen en al wat er nog meer op je pad komt. Verder wordt jouw technische inbreng ook voor de transformaties en ontwikkelprojecten in onze portefeuille op prijs gesteld. Onze complexen leer je het best kennen door er te zijn en er met de uitvoerende partijen over in gesprek te gaan, je zult dan ook regelmatig op locatie zijn om daar te overleggen en je de materie eigen te maken.

Functie-eisen
Je hebt minimaal een afgeronde technische MBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van werktuigbouw of bouwkunde, en kunt door ervaring en/of aanvullende opleiding op HBO-niveau opereren. Dat je op dit moment nog niet bij een vastgoedbelegger of -ontwikkelaar werkt, hoeft zeker geen belemmering te zijn om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk heb je een rijbewijs zodat je ons vastgoed met je leaseauto kunt bezoeken en bij voorkeur ben je woonachtig in een straal van ±40 km van het kantoor van Maarsen Groep in Amsterdam Buitenveldert. Je hebt affiniteit met commercieel onroerend goed, bent een teamspeler, en je levert een enthousiaste bijdrage aan de identiteit van Maarsen Groep. Je houdt van ‘afspraak is afspraak’, bent iemand voor wie niet snel iets teveel is, hospitality staat bij jou hoog in het vaandel, je bent resultaatgericht en kritisch, kunt snel schakelen en weet prioriteiten te stellen. Daarbij beschik je over een positieve instelling en ben je oplossingsgericht, je hebt goede samenwerkende en communicatieve vaardigheden, een flinke dosis energie en je bent een aanpakker.

Arbeidsvoorwaarden
Leuke collega’s binnen een compact en betrokken team in een mooi familiebedrijf waar hard gewerkt wordt en ruimte is voor ondernemerschap, plezier en jouw eigen ontwikkeling. In ruil voor jouw bijdrage ontvang je een bovengemiddeld salaris, vakantiegeld, een resultaatsafhankelijke eindejaarsuitkering met daarbij een telefoon, laptop en leaseauto.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marlies Nagel m.nagel@maarsengroep.nl