Maarsen Groep zoekt Property Manager (Technisch)

9 september 2021
Maarsen Groep zoekt Property Manager (Technisch)

Property Manager (Technisch)
Amsterdam 32-40 uur

Wij noemen de dingen bij Maarsen Groep graag gewoon bij de naam. Zoals onze USP’s. Dat zijn Jeroen, Ton, Ron, Diederik en natuurlijk Monique. En niet te vergeten Vincent, Luus en Luuk, Joost, Samantha en Lara, De Connectie, Caritas & Fortitudo en The Modernist. Wil je onze USP’s beter leren kennen? Lees dan verder!

Jouw functie
Wij bouwen succesvol op onze eigen cultuur en sfeer, persoonlijk en betrokken. De vastgoed wereld heeft een hard imago, een ‘cowboy cultuur’ en vaak een echte corporate sfeer. Daar doen wij bij Maarsen Groep dus niet aan mee. Onze collega’s zijn de belangrijkste ‘asset’. En onze gebouwen, daar zijn we ontzettend trots op. De lijnen zijn kort, als je als Property Manager een idee hebt, ligt het direct op de tafel waar het besloten wordt. Onze dag is helemaal geslaagd als we weer eens langs de door ons ontwikkelde gebouwen rijden, we huurders hebben gesproken die blij zijn over een mooie huurlocatie, of als we op kantoor gelachen hebben met elkaar. Vaak zetten we dat stapje extra en helpen we een huurder bijvoorbeeld met een verhuizing of een aanpassing die net wat verder gaat.

In de functie van Technisch Property Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en renovatie van de woning- en kantorenportefeuille, samen met de collega’s van het team Asset Management. Je bent vanaf de start betrokken bij ontwikkeling van nieuwbouw, want dan weet je wat je in beheer krijgt. Jouw werk is deels strategisch, deels operationeel. Aan de ene kant stel je Meer Jaren Onderhouds Begrotingen (MJOB’s) op, en breng je die in lijn met de verkoop- en ontwikkel strategie en adviseer je op het gebied van installatietechniek voor de nieuwbouw. Aan de andere kant zijn jouw activiteiten erop gericht om de MJOB voor onze panden goed te laten uitvoeren, renovaties en verbouwingen te begeleiden en op te leveren en technische onderhoudspartijen aan te sturen. Alles op het gebied van klimaat, warmte/koude opslag, liften, installaties en verduurzaming komt op jouw pad. Onze nieuwe collega Property Manager is dagelijks te vinden op locatie bij onze gebouwen en kent de locaties door en door zodat je met de uitvoerende partijen het juiste gesprek kunt voeren.

Aansprekende projecten die op dit moment worden ontwikkeld:

 1. 1. De Connectie in Amstelveen met 140 woningen
 2. 2. Caritas & Fortitudo in Amsterdam met 68 woningen
  3. The Modernist in Rotterdam centrum, met winkels, kantoorruimte en 300 appartementen

“Het ontwikkelen van grote projecten met een klein clubje, dat is wat mij aantrekt.”

 

Jouw team
Ons kantoor in Amsterdam Buitenveldert is onlangs vergroot, we zitten op een mooie locatie boven een aantal winkels en lunchrooms, al met al een bruisende omgeving. Het team Vastgoed zit in een grote open ruimte met twee Property Managers, een Medewerker Property Management en een Assistent Asset Management, en Jeroen van der Heijden, Hoofd Vastgoed. De lunch wordt dagelijks geregeld door de Buurtboer, volgens je toekomstige collega komt het hierop neer: “zo lekker, je eet veel te veel”.

Wij bieden
Projecten en vastgoed om trots op te zijn, veel impact in onze organisatie, leuke collega’s in een persoonlijk team in een mooi familiebedrijf waar hard gewerkt wordt en ruimte is voor ondernemerschap, plezier en jouw eigen ontwikkeling. In ruil voor jouw bijdrage ontvang je:

    1. 1. Een bovengemiddeld salaris
    2. 2. Vakantiegeld
    3. 3. Een resultaatsafhankelijke eindejaarsuitkering
    4. 4. Een telefoon, laptop en een leaseauto

Wat breng jij naar Maarsen groep?
Jij bent als Property Manager het type ‘leg maar neer, ik pak het wel op’. Jou is niet snel iets teveel. Dat je dus op dit moment nog niet bij een vastgoedbelegger of -ontwikkelaar werkt, vinden wij minder belangrijk. Wel heb je affiniteit met commercieel onroerend goed, ben je een teamspeler, en lever je een enthousiaste bijdrage aan de identiteit van Maarsen Groep. Je houdt van ‘afspraak is afspraak’, bent resultaatgericht en kritisch, en kunt snel schakelen en prioriteiten te stellen. De  fundamenten van jouw profiel zijn verder:

  • 1. Minimaal een afgeronde technische hbo-opleiding, bij voorkeur Werktuigbouw of Bouwkunde
  • 2. Rijbewijs B
  • 3. Bij voorkeur woon je max ±40 km van het kantoor van Maarsen Groep in Amsterdam
  • 4. Een positieve instelling
  • 5. Oplossingsgericht en hands-on
  • 6. Goede samenwerkende en communicatieve vaardigheden
  • 7. Een flinke dosis energie

Bouw mee aan jezelf en aan het vastgoed bij Maarsen Groep!
Wij kijken uit naar jouw cv en motivatie. Klik hier en solliciteer direct.


Met deze vacature werven we onze kandidaten zelf. Dit is dan ook geen oproep voor acquisitie.