Nieuws

Project Triple Q:
CORUM AM koopt tweetal hoogwaardige kantoorgebouwen in het Utrechtse Papendorp
3 December 2021

CORUM AM heeft twee hoogwaardige kantoorpaviljoenen gekocht in Utrecht van Maarsen Groep. De gebouwen Triple Q1 en Triple Q2, zijn gelegen aan de Hondiuslaan 102 en Janssoniuslaan 51.

De door Maarsen Groep ontwikkelde en in 2012 en 2020 opgeleverde kantoorgebouwen zijn gelegen op het Businesspark Papendorp. De transactie betreft 75 parkeerplaatsen en circa 5.700 m2 BVO kantoorruimte, waarvan Triple Q1 circa 2.400 m2 omvat en Triple Q2 circa 3.300 m2. Deze twee eigentijdse en zeer duurzame kantoorgebouwen, ontworpen door Vera Yanovshtchinsky Architecten, zijn met een glazen loopbrug met elkaar verbonden en beide langjarig verhuurd aan consulting- en technologiebedrijf IG&H.

Sander van den Engel, Associate Director Savills MidCap Investments, zegt: ”Businesspark Papendorp staat bekend als hoogwaardige vestigingslocatie en is centraal gelegen in het hart van Nederland. In de nabije toekomst zal het gebied zich verder ontwikkelen tot een dynamische woon- en werkomgeving. De kantoren Triple Q hebben open vloeren, vides, energielabel A, een institutionele kwaliteit van afwerking, en zijn daarmee perfect afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van kantoorgebruikers van vandaag en morgen.”

Savills heeft CORUM AM bijgestaan tijdens deze transactie. Maarsen Groep is geadviseerd door Cushman & Wakefield en Houthoff.

 

Naar alle nieuwsberichten >>