Nieuws

‘De Walvis’ volledig verhuurd door Maarsen Groep
6 september 2021

Maarsen Groep heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Zuidbroek Notarissen voor ca. 1.350 m² kantoorruimte gelegen in kantoorgebouw ‘De Walvis’ te Amsterdam. Met deze verhuurtransactie is het gebouw volledig verhuurd.

De Walvis is gelegen aan de Grote Bickersstraat 74 – 78, in het historische centrum van Amsterdam, nabij het Centraal Station. Het object is in 1964 gerealiseerd en is sindsdien beeldbepalend onderdeel van Bickerseiland. Maarsen Groep heeft het gebouw in 2019-2020 naar ontwerp van KAAN Architecten volledig gerenoveerd, waarmee een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig kantoor is gerealiseerd dat weer voldoet aan de eisen van de huidige kantoorgebruiker. Met ruime parkeervoorzieningen in de nieuw aangelegde buitenruimte is De Walvis een aanwinst voor het Bickerseiland.

Zuidbroek Notarissen is een gespecialiseerd notarieel ondernemingsrecht kantoor. Zuidbroek adviseert ondernemingen onder andere op het gebied van overnames, (her)structureringen en complexe governance structuren. De fondsenpraktijk van Zuidbroek richt zich op de structurering en advisering van private-equity, venture-capital- en vastgoedfondsen.

Bij deze verhuurtransactie is Maarsen Groep commercieel bijgestaan door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs
Maarsen Groep werd bij de verhuur bijgestaan door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs en CBRE.

 

Naar alle nieuwsberichten >>