Nieuws

Maarsen Groep breidt positie in Hoefkwartier Amersfoort verder uit
Maarsen Groep breidt positie in Hoefkwartier Amersfoort verder uit
Amsterdam
17 oktober 2022

Maarsen Groep heeft op 14 oktober jl. een tweede locatie verworven aan de Hardwareweg te Amersfoort. Het kantoorgebouw aan de Hardwareweg 14 is gekocht van verkoper “Koppel Holding” en omvat circa 2.200 m2 v.v.o. volledig verhuurde kantoorruimte alsmede 43 parkeerplaatsen. Met deze aankoop breidt Maarsen Groep haar belang in het Hoefkwartier te Amersfoort verder uit.

De locatie is centraal gelegen in het Hoefkwartier, dat de komende jaren wordt ontwikkeld tot een nieuwe stadswijk in Amersfoort. Het huidige bedrijventerrein verandert daarmee in een nieuwe woon-, werk-, en leerwijk met 3.500 – 4.000 nieuwe woningen. Hoefkwartier krijgt een fraaie, stedelijke uitstraling met veel appartementen in midden- en hoogbouw.

Maarsen Groep voegt het bestaande pand toe aan haar beleggingsportefeuille, die door de eigen organisatie actief wordt gemanaged. Daarnaast wordt onderzocht of de locatie op termijn kan worden herontwikkeld naar een gemengde stedelijke omgeving, met ruimte voor woningen, voorzieningen en aanverwante functies.

De transactie is tot stand gekomen door commerciële bemiddeling van Vestor B.V.. Maarsen Groep is daarnaast juridisch bijgestaan door Houthoff.

 

Naar alle nieuwsberichten >>