Nieuws

Maarsen Groep en Dura Vermeer sluiten Bouwteamovereenkomst voor duurzame herontwikkeling van Distelweg in Amsterdam-Noord.
Amsterdam
30 januari 2024

Maarsen Groep heeft eind 2023 een bouwteamovereenkomst gesloten met Dura Vermeer Midden West, voor de herontwikkeling van haar locatie aan de Distelweg 78 in Amsterdam-Noord. In opdracht van Maarsen Groep wordt het vergunde bouwplan – bestaande uit 104 huurappartementen, circa 4.200 m2 VVO hoogwaardige kantoorruimte en parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen – in bouwteamverband verder uitgewerkt ter voorbereiding op de bouw.

De 104 appartementen die komen aan het Johan van Hasseltkanaal bestaan uit studio’s en twee tot vierkamerappartementen en variëren in omvang tussen 30 – 85 m2 GO.  Het kantoorvolume aan de Distelweg wordt gekenmerkt door de uitstekende bereikbaarheid en royale parkeermogelijkheden. Voor de kantoorruimte is onlangs ook het BREEAM Excellent (ontwerp)certificaat toegekend.

De circulaire sloop van de bestaande bebouwing is inmiddels aangevangen. De start van de nieuwbouwwerkzaamheden staat gepland op medio 2024.

 

Naar alle nieuwsberichten >>