Nieuws

Maarsen Groep realiseert 2e paviljoen voor IG&H Consulting B.V.
1 februari 2019

IG&H Consulting heeft haar huurovereenkomst van het paviljoen Triple-Q2 langjarig verlengd. Daarnaast heeft IG&H Consulting B.V. het nog te realiseren Triple-Q1 gehuurd. Hiermee komt het totaal gehuurde metrage op circa 5.030m² met 110 parkeerplaatsen. Het kantoor/bedrijfsgebouw is het tweede paviljoen van de ontwikkeling Triple Q. Deze ontwikkeling van Maarsen Groep betreft 3 multifunctionele paviljoens van totaal ca. 9.000m² b.v.o. met ruime parkeervoorzieningen verwerkt in het landschap De locatie ligt aan de Janssoniuslaan/Hondiuslaan. Het ontwerp is van VERA YANOVSHTCHINSKY Architecten.

De werkzaamheden door bouwbedrijf Wessels Zeist, een onderneming van VolkerWessels, zijn inmiddels gestart en naar verwachting wordt het paviljoen begin 2020 opgeleverd aan de huurder.

IG&H Consulting B.V. is een adviesbureau met 30 jaar ervaring gespecialiseerd in het realiseren van digitale transformaties in finance, retail en health. Deze uitbreiding sluit naadloos bij de plek die het kantoor inneemt in het werk van een professionele service organisatie. Het paviljoen is van alle gemakken voorzien en optimaal ingericht om samen te werken, te ontmoeten en te inspireren.

Meer informatie over Triple Q is te vinden via: https://tripleq-offices.nl/

 

Naar alle nieuwsberichten >>