Nieuws

Maarsen Groep toegetreden tot de NEPROM
24 mei 2022

De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars, verwelkomt Maarsen Groep als nieuw lid.

Over Maarsen Groep
Maarsen Groep is een in Amsterdam gevestigde vastgoedinvesteerder die met de ontwikkeling, transformatie en renovatie van (bestaand) vastgoed een duurzame bijdrage levert aan de stad. Dit

familiebedrijf heeft ruim vijfenzeventig jaar ervaring in de ontwikkeling van appartementen en commercieel onroerend goed met de laatste jaren de focus op de Randstad. Belangrijke kernwaarden van Maarsen Groep  zijn: ondernemerschap, onafhankelijkheid, duurzaamheid, vitaliteit en transparantie.

Algemeen directeur Monique Maarsen is blij met het hernieuwde lidmaatschap. Maarsen: “In deze uitdagende tijden is het extra waardevol om binnen het netwerk van de NEPROM onze kennis in te brengen en gebruik te kunnen maken van de expertise van anderen.
Bovendien onderstreept het NEPROM-lidmaatschap de brede focus en de langetermijnvisie die wij als familiebedrijf hebben. Dat werkt ook motiverend voor onze medewerkers.”

Over het NEPROM-lidmaatschap
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven.

Over de NEPROM
De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De belangrijkste doelstelling van de NEPROM is het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. De NEPROM is in 1974 opgericht. Meer informatie is te vinden op de website www.neprom.nl.

 

Naar alle nieuwsberichten >>