Nieuws

Verduurzaming, nieuwe huurders en meerdere verlengingen in kantoorgebouw 'De Gondel' te Amstelveen
Verduurzaming, nieuwe huurders en meerdere verlengingen in kantoorgebouw ‘De Gondel’ te Amstelveen
Amstelveen
21 december 2023

Afgelopen maanden is er door Maarsen Groep en Zadelhoff hard gewerkt aan de verduurzaming van multi-tenant kantoor ‘De Gondel’ te Amstelveen. Er zijn op het dak  954 zonnepanelen geplaatst waarmee circa 300.000 kWh kan worden opgewekt. De Gondel is hiermee het gebouw met de meeste zonnepanelen in Amstelveen. Naast de zonnepanelen zijn er ook 44 laadpalen geplaatst en beschikt het gebouw nu over een energielabel A+.

Mede door deze verduurzamende maatregelen hebben er in het kantoorgebouw meerdere transacties plaatsgevonden. ‘De Gondel’ heeft Mitsubishi mogen verwelkomen als nieuwe huurder. Mitsubishi huurt circa 837 m² v.v.o. kantoorruimte op de 2de verdieping.

Naast Mitsubishi is het Business Center verder uitgebreid met huurders Nemoto, Demfi en Symblings Agency en zijn er verlengingen gesloten met meerdere zittende huurders in het kantoorgebouw, waaronder Fivespark, Mattel en D&B The Facility Group. Begin 2024 zal in samenwerking met D&B The Facility Group worden gestart met de introductie van het nieuwe ‘Loaf’ concept. Gedurende de gehele dag zullen er – naast goede koffie – allerlei fijne snacks en broodjes verkrijgbaar zijn en zal het restaurant ‘We Canteen’ weer van nieuwe impulsen worden voorzien. In totaal is circa 5.000 m² v.v.o. kantoorruimte verlengt.

Er is momenteel nog circa 1.600 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Naast de beschikbare conventionele kantoorruimte zijn er ook verschillende instapklare kantoorunits beschikbaar (variërend in grootte). Eventueel kunnen de units geschakeld verhuurd worden om het gewenste metrage te creëren. Informeer naar de mogelijkheden!

De verhuur van kantoorgebouw ‘De Gondel’ wordt collegiaal uitgevoerd met TREC en  Brockhoff Bedrijfsmakelaars.

 

Naar alle nieuwsberichten >>