Nieuws

D&B The Facility Group
26 oktober 2018

D&B The Facility Group vestigt haar hoofdkantoor aan de Gondel 1 in Amstelveen.

De Gondel Onroerend Goed V.O.F., een samenwerkingsverband van Maarsen Groep en Zadelhoff Beheer, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met D&B The Facility Group B.V. in het kantoorgebouw De Gondel, gelegen aan de Gondel 1 te Amstelveen. De overeenkomst omvat 1.760 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond en 30 parkeerplaatsen.

D&B The Facility Group B.V. is een vooruitstrevende integraal facilitair dienstverlener. Als één van de weinige organisaties in de facilitaire markt heeft D&B vrijwel al de grotere, dagelijkse facilitaire diensten in eigen huis. Objectbeveiliging, receptiediensten, kantoorschoonmaak, bedrijfscatering, office support en facility management. Daarnaast leveren zij chauffeurs-, vervoer- en parkeeroplossingen. D&B richt zich met name op de corporate kantoren en het hoogwaardige multi-tenant vastgoed.

D&B zal haar facilitaire dienstenpakket tevens gaan uitrollen in het kantoorgebouw De Gondel, welke als ‘flagship office’ van het concept zal fungeren.

De belangen van de eigenaar werden behartigd door TREC. De verhuur van kantoorgebouw De Gondel wordt collegiaal uitgevoerd in samenwerking met Cushman & Wakefield Amsterdam.

 

Naar alle nieuwsberichten >>